♫ Followers ♫

nuffnang

Thursday, December 15, 2011

# aku dan kontroversi ~ awek comey..=)


comey x awek nie..??errrr~

Salam..=)

tah knape terasa rajin plak aku nak mengupdate belog nie kn..pdhal assignment punye la banyak..

ok awek comel..knape tah semenjak dua nie aku suke gune words "COMEL" ..??korang tau..??aku pon tak tau..haha

aku pon ta der point na tulis ape sebenarnye..korang rase awek2 comey @ cantek cmnie pakwe dye ensem x..??yee..dyeowg ta nengok paras rupe..tpi tpi tpi~~~

okey..sebenarnye seyes aku x puas aty ngn mat rempit..errrkk..aku bukan mat rempit ae..aku just bwk moto jerk gi belajar..penah gak aku rem rem kt awek tepi jalan kadang2..mne tau dyeowg na tumpang kn kn..haha..nmpak x aku nie baik hati..??haha..(perasan lu hal)..kategori mat rempit kew aku nie..??jawapan please..>,<

mat rempit..lu mang hebat..wa tabik spring biler lu buat wee-kang or sagat 90 darjah atas jln tar..pesal lu x sagat kepala lu skali kasi normal balek..okey aku sedar kwn2 tempat aku ramai yg merempit..mang x dpt dinafikan..tpi bangun lah anak muda..come on la wehh~

keluarga kakak aku pon pnh kne rempuh mat rempit..naseb kakak aku selamat..dak tu plak kwn aku..aduhh..parah beb..ok x pe tu kisah lame..tpi tu lah..mat rempit mat rempit..haihhh~

haha..da ta tau na ckp ape..yang penting aku na tanye, knape mat rempit boley dpt awek yang comey lagi imut seperti gambarajah kt atas nie..??klw mat rempit tu ensem boley terima lgi aku..nie yg sebaliknye..pandai ayat tu da pasti..tpi still aku x boley terima..

whats wrong with you girl..??

mungkin dye ckp ader moto 125z or rXz..style klw naik..boley kepit2 kn..okey..aku bawak LC135..spe na naek ngn aku..??(tok awek-awek comel jerk ae) hahaha~~

11 comments:

Cik Tetra said...

okehh fine..entry ni utk awek2 comel je..haha..
so x boleh comment la ni.. :D

♥ Capital N said...

HAHA , kite tak comel tapi tetap nak cakap 'I comel' ;P
Kan senang taruk tajuk "Gua Jeles Sama Mat Rempit Dapat Awex Comel!" Kehkeh ;P

HaLuNa ReTrO said...

@cik tetra ~ hahaha..ehh..you comel ape..Omo..!!haha

HaLuNa ReTrO said...

@capital N ~ haha..ye..you pon comel gak..jom naik LC135 kite..nk x..??klw x nk x comel lah tuh..haha..=P

haha..direct sgt tajuk cmtu..=)

aQimie Ceplos said...

mok! mok!
kemon la..
no mater what..
kite ttp hot okeh!
ramai lagi gadis2 yg perawan menanti kita tw x!
hahahaha

p/s- peh. dah raajin update :D

Alia Rahmat said...

err .. itu alia pon tak boleh jawab . sebab diorg power kot . ermm .. ada hamba Allah ni pernah cerita kat alia , dia polis and pernah dpt task untuk selami dunia mat rempit . and guess what, ekceli rempit ni ada club and geng sendiri which is diorg akan di treat untuk pikat gadis-gadis comel dengan ayat yg power2. maybe sikit2 ilmu ni jatuh kat mat rempit lower class kot . hik3

zetty said...

semenjak adew org ckp you comel lr.. dats y you suke word "COMEL" 2.. kn2?

HaLuNa ReTrO said...

@aqimie ceplos ~ hahaha..aku tahu kite hot..tpi aku tetap x puas hati dowh..haha

erkk..biasa bro~

HaLuNa ReTrO said...

@alia~mne dpt cerita tuh..??mcm da biase dgr lah..haha..btw dyeowg mang ayat manis..jgn tergoda ye..=P

HaLuNa ReTrO said...

@zetty~erkk..okeyh, title comel mang da lame sy dpt..sjak dri skolah rendah lagi k..=P

nur zetty said...

HAHAHAHA..!! kuat perasan seyh you ni..! oke nk cgt amk lr..!! werkk :P