♫ Followers ♫

nuffnang

Tuesday, December 20, 2011

# aku dan kontroversi 3~ trauma



TRAUMA

mungkin ini bukan,
yang kau inginkan,
mungkin ini bukan,
yang kau harapkan..

bayangan menghantui mimpi,
kuatkah kau menempuhi hari..?

biarkan lah saja,
mulut yang mengata,
biarkan lah saja,
pandangan yang mencela,

langkah kaki dan teruskan berlari,
usah gentar hadapi semua ini..

corus*

trauma yang kau alami,
benci dendam tak kan hilang sampai mati,
emosi terganggu bila kau fikirkan itu,
trauma....

salam..=)

okeyh..ada paham lirik lagu nie..??aku x nyanyi untuk post nie..just lirik jerk aku tunjukkn..gitar x der pada aku skunk..haha..nie lagu band aku..da jamming da lagu nie..aku suke lagu nie..hee..

sebenarnye lagu nie untuk seseorang..hurm..ye lah..untuk sesorang..supaya dye kuatkn semangat..dan kembali hidup seperti biasa..mungkin dye tengah trauma..n mungkin dye x amek kesah pon post nie..errr~

jodoh, pertemuan, ajal, maut, semua di tangan tuhan..if kita lost sesuatu or berlaku perkara yang buruk kat kita, tak bermakna hidup kita pon lost dan x bermakna lagi..kita masih ada tuhan, ibu bapa, keluarga, kengkawan or someone yg x disangka dan ramai lagi yang sokong kita dri belakang..

mungkin ada sesetengah manusia yang suka menambah dosa diluar sana..biarkan mereka..itu hal mereka..diam x bererti kita kalah..so, be strong k..=)


i'm sory for the past~
n i miss u..:'(

14 comments:

Cik Tetra said...

kalau jadi lagu mesti best kan..nti bile dah ade gitar..nyanyi r.. :D

Noor Adibah Binti A.Latif said...

waeda : hal tu memey dah ade gitar.. huhu.. ntah bila kite bleh dengar lagu die ni kan kan..

( ehem2.. tak lama lg hal pulak yg popular macam Najwa Latif .. heee! )

HaLuNa ReTrO said...

@cik tetra ~ haha..hal ader nyanyi ngn band hal..aritu ader post kt fb.. kowt..na versi akustik kew..??errr~

HaLuNa ReTrO said...

@ibah ~ haha..gitar pada adik lah skunk..=P nnty2 dgr la..

errkk..x kowt..klw na popular pon nk ngn band hal..x nk sorg..=)

aQimie Ceplos said...

aceh mok rindu2 bagai..
haha!

Cik Tetra said...

a ah..nyanyi la versi akustik..mesti awesome!

HaLuNa ReTrO said...

@aqimie ceplos~ erkk..kecoh la lu mat..untong la awek dekat dimata dan dihati kn..=P

HaLuNa ReTrO said...

@cik tetra ~ errkk..segan lah..weeda nyanyi la..hal main gitar jerk..boley..??huhu

Cik Tetra said...

ohooo..we ollss yg nyanyi ke??? pon bolehh!! mesti segamat terus banjir kalau we ollss nyanyi..hahahaha :D

HaLuNa ReTrO said...

@cik tetra ~ hahaha..ok ape..korang x yah balek..hal boley balek..=P

Alia Rahmat said...

yesss ! i am strong , stronger , strongest ! hewhewhew

azira said...

Siapa lah tu yang untung sangat sampai kau buatkan lagu segala. Ececehh :B

HaLuNa ReTrO said...

@alia ~ good good..haha..ape pon ta boleyh..=,='

HaLuNa ReTrO said...

@azira ~ untong la kn..ex aku lah..=P